Cartea Presei Clujene, volum aniversar care marchează 15 ani de APPC

Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj (APPC) pregătește un volum aniversar pentru a marca 15 ani de la înființare.

Jurnaliștii clujeni sunt invitați să trimită pentru acest volum cele mai bune cinci texte pe care considerați că le-ați scris în perioada 2000-2020.

Dintre cele cinci, vă rugăm să îl indicați pe cel care îl considerați cel mai valoros. Acesta din urmă va fi prins în volumul care se va numi “Cartea presei clujene 2000-2020”. Toate cele cinci se vor găsi pe un site dedicat.

Intenția noastră este să edităm acest volum ca un “best of” al presei clujene din primele două decenii ale acestui secol, o carte-eveniment, o carte-document, dar și o carte-obiect, editată în condiții premium.

Astfel, luați în calcul ca articolele pe care le trimiteți să fie relevante și peste 100 de ani, când cercetătorii se vor apleca asupra presei clujene de la începutul secolului XXI.

Textele se trimit pe adresa b_stanciu@yahoo.com cu cc la presa.clujeana@gmail.com. Vă rugăm ca ele să aibă diacritice și să fie însoțite de o fotografie clară și o prezentare de 1000 de semne de persoană.

Volumul e deschis tuturor jurnaliștilor activi sau foștilor jurnaliști care au lucrat peste cinci ani în presă. În cazul unor texte excepționale, limita de cinci ani nu se aplică.

Textele se trimit până în 31 martie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *